Dana Gömlek yağı

Dana gömlek yağı, büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarda, işkembe ile bağırsakların üzerini gömlek şeklinde saran, omentum da denilen yağdır. et ürünleri (Sucuk, salam, sosis, hazır köfte vb.) üreten firmaların, üretimde kullandığı bu yağ çeşidi aynı zamanda, Lokanta, Restaturantlar ve Kasaplar için de tercih edilen bir üründür.
Ürün hazırlama proses aşamasında ; yağlar yere düşmeden karkas üzerinden özenle alınır, yağda oksidasyonu önlemek için kesinlikle su ile temas ettirilmez. 24 saat 0-+4C derecede ön soğutmaya alınır, hijyenik ortamda, teknik elemanların kontrolünde tek tek işlemden geçirilerek ambalajlanır. Depolama , çalışma ortamı ve sevk esnasında soğuk zincir kırılmadan , gıda güvenliği kurallarına göre işlemler devam eder.
Şok depoya girmeden önce tüm paketler olası metal kontaminasyonuna karşılık tek tek metal dedektöründen geçirilir.
-40 C derecede şok depolarda şoklanan yağlar, -18 C derecede muhafazaya alınır ve servise hazır hale gelir.
Daha sonra kendi figofirik araçlarımızla -18 C derecede soğuk zincir kırılmadan müşterilerimizin değerli siparişleri karşılanır ve en kısa sürede teslimat gerçekleştirilir.
Her aşamada hijyen kurallarına uyulur.